2016-02-21 10:00:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Itt az ideje a szerelemnek

Napi horoszkóp február 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Szerelem dolgában és egyéb kapcsolatok terén is zajlik az élet. Valaki szeretne programot szervezni Önnel.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ha Ön egyedülálló, akkor most keressen társat magának. Nyíltan és kíváncsian közeledik másokhoz, a legjobb hangulatban van. Érzései nagyon intenzívek.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Szívesen van társaságban, és a humorával mindenkit elbűvöl. Kedvesének is tetszik a vidámsága.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, a szerelmi energiái a csúcson vannak. Kompromisszumokat kell kötnie, hogy igazán egymásra találjanak. A Mars az esti órákat izgalmassá teszik.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Oroszlán jegyében áll, a legszebb oldalát mutatja Önnek. Vidámságot, könnyedséget, kedvességet, még boldogságot is ad. Most minden nehézség elmegy Ön mellett.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma is meg van az esélye, hogy megtalálja a nagy szerelmet. A párok újra felfedezik egymást, és izgalmas idők következnek. Este nagy meglepetés vár Önre.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egy is távolságra van szüksége, hogy mindent objektív módon tudjon szemlélni. Ha nyugtalanul aludt, azt észre vehetővé válik a reggeli órákban. Délután egy telefonhívás – szerencsére – eltereli a figyelmét. Ismét nyugodtabbá válik, este végre ki tud kapcsolódni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars a Skorpió jegyében áll, úgy éri önt a szerelem, mint a villámcsapást. Ragyogóan alakul a napja!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A párkapcsolatában kialakulhat egy kisebb válság. Próbálja ezt elkerülni, főleg a vitákat, veszekedéseket. Kedvesének valószínűleg rossz a hangulata, és ezt Önön próbálja levezetni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Most van itt az ideje a szerelemnek, nevetésnek, ünneplésnek. Ha nem vár el túl sokat, akkor hosszú idők óta ez lesz a legszebb napja. Szenvedélyes, érzéki este vár Önre.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Flörtölni támad kedve, izgató és pezsgő a szerelem, de azt ne remélje, hogy tartós dolog is lesz belőle. Csupa kedves ember veszi körül, amit sokra becsül.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Mars a Skorpió jegyében áll, jó fényszögben az Ön jegyével. Ez a szerelem ideje. Használja ezt a fázist, alkalmas arra, hogy szellemileg új irányt keressen magának.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: